Сите полиња се задолжителни.

Затвори го прозорчето
`


Комбинацијата на туризам со дентални третмани претставува најдобар можен начин да го искомбинирате вашиот престој во нашата земја и во потполност да го испланирате своето време.

Поликлиника Цивкароски е стоматолошка поликлиника која може да ви го овозможи тоа или пак да ви помогне во планирање на комплетен дентален туризам.

- Вие ни ги кажувате вашите потреби и барања како и датумите кои планирате да не посетите , и преостанатото го оставате на нас.

- Ние ќе ви понудиме комплетен дентален план со наведени цени на сите услуги кои ви се неопходни, како и комплетно прилагодени термини за вашите дентални потреби.

Поликлиника Цивкароски нуди и фамилијарни пакети со прифатливи цени за комплетен третман во нашите простории. Посетете не, закажете дентален третман и бидете во тренд со комбинирање на годишен одмор и комплетна ортодонциска или протетичка услуга. Нудиме сигурност, ги почитуваме времето и довербата на нашите пациенти – Сето тоа за една прекрасна насмевка – Вашата!