Сите полиња се задолжителни.

Затвори го прозорчето

Информации за поликлинката

Се што треба да знаете за поликлинката Д-р Цивкароски

Нашето мото!

Смеењето лекува!

Нашето мото е насмевката лечи се!

Затоа дозволете ни да Ви ја вратиме насмевката за да бидете здрави и среќни!

Задоволството на нашите пациенти е најдобар показател за нашата стручност, а нивната насмевка е гаранција за нашиот успех!

Се радуваме на Вашата посета, бидејќи знаеме дека ќе направиме ново пријателство и уште една убава насмевка!

Нашата мисија!

Нашата мисија е да Ви овозможиме квалитет и сигурност во текот на работата.

Го посветуваме целото потребно време и внимание за да ги разбереме подобро проблемите и потребите на нашите пациенти и да поставиме правилен план на терапија кој би ги задоволил желбите на нашите пациенти.

Горди сме на тоа што повеќето наши пациенти се обратиле кај нас по препораки на стари пациенти!

Врвни специјалисти

Кај нас ќе Ве пречека тим на врвни специјалисти по протетика и ортодонција кои ја продолжуваат фамилијарната традиција на квалитет и искуство кое се пренесува од генерација на генерација, надополнета со посети на бројни конгреси и семинари!

До сега сме имале

Услужени пациенти

Успешно завршени ортодонтски терапии

Закажани прегледи

Изработени протетски помагала

Зошто ние?


Ние се бориме за секој заб пред да одлучиме да го вадиме. Ние не работиме масовна стоматологија туку стоматологија посветена вам, на секој детал на вашиот заб.

Затоа што за нас ни најкомплицираните протетски изработки , реконструкции на забите и ортодонциски аномалии не ни се проблем, туку предизвик.

Протетските изработки ги изработува исклучиво специјалист по протетика кои има големо искуство, а безметалните изработки за да изгледаат природно бараат огромно ускуство и знаење. Kај нас ортодонцијата и хирургијата ја работат врвни специјалисти

Ги носиме од светот сите нови материјали и технологии кои се појавуваат на пазарот. Се трудиме да постигнеме максимална естетика и природност, но и функција.

Во нашите цени се вклучени сите потребни услуги (преглед, анестезија, планирање, контроли, децементирање на стари протетски помагала и цементирање на нови) што во многу ординации се напаќа плус

Нашите способности


Грижа за пациентите
100%
Индивидуален пристап
100%
Скриени трошоци
0%
Квалитетни материјали и гаранција
100%